9 Şubat 2014 Pazar

Kuyumcu Banko ve Kuyumcu Mobilyaları

Kuyumcu Banko ve Kuyumcu Mobilyaları

Günümüzde Kuyumcu ve Mücevher sektörü bir çok sektöre nazaren daha gösterişli ve tasarımı daha sıradanın dışında mağaza ve mekanlarda hizmet vermektedirler.
Kuyumcu Mağazalarında kullanılan bankolar dan tutunda arka kısımlarında kullandıkları Niş sergileme ünitelerin kalite ve estetiği çok önemlidir.
Kuyumcu dekorasyon konusunda Türkiyede son yıllara nazeren artık iç mimari tasarım ve özgün mağaza dekorasyonu konusunda ciddi yol alınmıştır.



Kuyumculuk ve Mücevher satış sektöründe
kalite ve estetik çok önemlidir.Tüketici bu sektördeki mağazalardan alışveriş yaparken ürünün kalitesini bazen mağazanın dekoru ve tasarımıyla özdeştirmektedir.Çünkü tüketici alacağı bir pırlantanın gerçekten üzerindeki fiyatı yansıtıp yansıtmayacağını bilemez,bu durumda alışverişi yaptığı mağazanın dekoru ve şıklığı o ürün hakkında onu yönlendirebilmektedir.
Kuyumcu Dekorasyonları konusunda uzmanlaşmış firmalarla irtibata geçmenizde fayda olacaktır.

Yeni Tasarım ve Mağazanın Müşteri Üzerindeki Etkisi

Kuyumculuk sektörü bundan 20 ila 30 yıl evvelki hak ettiği yerde olup olmadığı konusunda sektör içerisindeki birçok işletme sahibi farklı düşünceler içerisindedir.
Daha evvel işletme sahipleri bu meslekte hem kazanç olarak hemde itibar olarak durumdan fazlasıyla memnunken şimdiler de bunları söylemek biraz zor oluyor.
İşletme sahipler ürünlerini pazarlarken çok sıradışı olmasına rağmen ciddi pazarlıklar ile karşılaşabiliyorlar, ve ürün satışlarında ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.

Bu konuda bizlerin  yaptıkları araştırmalar neticesinde müşterilerin artık her bir AVM de büyük markaların mağazalarını gördükleri ve aynı kaliteyi cadde mağazacılığında da görmek istedikleri sonucuna vardık.

Bunun sonucunda gördük ki mağazalarında yaptıkları yeni tasarım ve dekorasyon çalışmaları neticesinde müşterilerinden olumlu geri dönüşler aldıkları ve satışlarında ciddi oranda artışlar olduğunu gördük

Kuyumcu Dekorasyonları, Kuyumcu Mobilya

Kuyumcu Dekorasyonları, Kuyumcu Mobilya

Kuyumcu Dekorasyonları, Kuyumcu Mobilya

Kuyumcu Dekorasyonları, Kuyumcu Mobilya

Kuyumcu Dekorasyonları, Kuyumcu Mobilya

Kuyumcu ve Mücevher Mağaza tasarım ve Uygulama işleri gerçekte uzmanlık ve profesyonellik isteyen bir iştir,İşletme sahiplerinin bu konularda dikkatli olmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder